Städartiklar

Entreprenadsystem städkoncept med mikrofiber. Entreprenadsystem har utvecklat ett unikt städkoncept baserat på mikrofiber, för miljövänligare, lättare och effektivare städning till lägre kostnad. Konceptet är baserat på olika splittade mikrofiberprodukter av högsta kvalité som tillverkas i Europa. Konceptet har funnits på marknaden i drygt 4 år och används idag av många professionella kunder som sjukhus, skolor, städbolag, restauranger och butiker i Europa och USA. Konceptet är baserat på en unik tillverkningsteknik som ger:

  • Bättre ergonomi vilket gör städningen lättare
  • Bättre miljö genom att man använder mindre kem- och engångsmaterial
  • Bättre städresultat så att både golv och andra ytor blir renare.
  • Lång garanterad livslängd vilket både ger lägre kostnad per användning och bättre miljö.
  • Lägre totalkostnad genom tidsbesparingar och mindre städmaterial

Samtidigt är konceptet mycket enkelt för användaren, endast en mikroduk för alla ytor och en mopp för både torr och fuktmoppning. Detta har uppskattats av kunder där många olika personer sköter den dagliga städningen.

Entreprenadsystem rengöringsprodukter
Produkterna som erbjuds tillverkas sedan 30 år tillbaka med målsättningen att vara bäst på effektivitet och miljöanpassning av tvätt, disk, rengöring och hygienprodukter till både proffs och konsument.

Entreprenadsystem ställer höga krav på sina produkter och kompromissar aldrig när det kommer till kvalitet. Varje produkt måste ha en utomordentlig rengöringsförmåga, vara dryg och ekonomisk samt påverka miljön så lite som möjligt.

En grön affärsidé håller längre. Miljöarbetet stannar inte vid produkterna, utan går som en röd tråd från produktion, förpackning och transport till användningen och slutligen återvinning.

Träd

Här finns endast ett fåtal artiklar ur vår sortiment.
Kontakta oss för mer info.

Microfiberduk blå
Microfiberduk blå
Microfiberduk blå/glas
Microfiberduk blå/glas
Microfiber mopp
Microfiber mopp
Spraymopp med mopphållare
Spraymopp med mopphållare
Logga inKom ihåg mig